Over ons

Over bewegings centrum drachten

Alweer bijna 25 jaar zijn wij hét bewegingscentrum van Drachten. De plek voor sportief bezig zijn, leuke activiteiten en veel gezelligheid. Wil jij heerlijk sporten en mensen ontmoeten? En houd je van actie, maar ook van een persoonlijke benadering? Dan zijn wij helemaal jouw sportschool. Veilig, vertrouwd en betrokken, en dat op een manier dat iedereen verantwoord kan bewegen. Daar staan wij voor. En jij? Jij kunt het!

bcd

jij kunt het!

Ons verhaal

Op 1 maart van het jaar 2000 startten wij onze activiteiten aan de Lauwers in Drachten. Op dat moment gaven we alleen danslessen en hadden we zo’n zeshonderd leden. Vanaf 1 maart 2001 openden we de deuren van onze nieuwe locatie aan de Sportlaan. Vol ambitie begonnen we hier aan onze passie: leuke, sportieve activiteiten bieden aan de inwoners van Drachten en omgeving. En dat onder onze eigen vlag en eigen naam die al snel de afkorting BCD kreeg.

Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een ledenaantal van maar liefst 3750. Ook hebben we alweer een aantal verbouwingen achter de rug. Hiermee spelen we telkens volop in op de groei van ons ledenaantal. Maar ook kunnen we hiermee blijvend voldoen aan de vraag naar hedendaagse sportfaciliteiten. Het concreet maken van nieuwe zienswijzen op het gebied van bewegen en sporten is hiermee telkens gegarandeerd.

Jouw gezondheid centraal

Jou op een verantwoorde wijze laten bewegen. Dat is waar wij voor staan. Onze focus ligt daarbij op aandacht, veiligheid en respect. Wij creëren zo een bewegingsklimaat dat voor een breed scala aan doelgroepen toegankelijk is. Bij ons is er onder andere ruimte voor volwassenen, senioren, jeugd, kinderen, mindervalide en topsporters. Kortom; bij ons is ruimte voor jou! Als BCD vinden wij het belangrijk dat jij op je eigen manier en niveau kan bewegen. Want bewegen staat voor inspanning, maar zeker ook voor plezier, ontspanning en sociale contacten.

Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Tevreden sporters, daar doen wij het voor! Lees hier wat onze leden op social media over ons zeggen.

“Goede begeleiding, gezellige sfeer, leuke groepslessen! Aanrader!!”

  Danielle

  “Prachtig mooie sportschool! Goede en vriendelijke begeleiding. Erg tevreden over het concept BIO CIRCUIT! Altijd een feestje om te sporten.”

   Nicky

   “Een fijne en prettige sportschool en fijne mensen werken daar. En er is ook een heel goede fysio en ook een kapper en nog wel meer dingen.”

    Hennie

    “Ik voel mij daar voor 100% op mijn gemak.”

     Max

     “Super sportcentrum! Leuke kundige mensen en fijne apparaten om mee te trainen. Ik ga al weer jaren met plezier sporten en kan het resultaat nu ook goed zien. Top!”

      Janneke

      “Goede begeleiding, mooie apparatuur, leuk personeel en na het sporten even lekker uitrusten in de sauna.”

       Gerlof

       “Prima plek om te zijn! Klantvriendelijk, gezellig en je blijft fit en gezond als je regelmatig komt.”

        Annie

        “Ik sport sinds 2016 bij BCD en voel me hier erg op mijn gemak. Er word erg leuk les gegeven en plezier hebben in wat je doet staat erg hoog aan het lijstje. Je wordt hier goed aangemoedigd en gemotiveerd en ze zijn hier erg leuk in de omgang met jong en oud!! Deze sportschool is een echte aanrader.”

         Jikkie

         Maak kennis met

         Ons team

         Meer weten?

         Bel voor meer informatie

         Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag bij de fitste versie van jezelf te worden!

         Blijf op de hoogte

         Actueel & tips