Biocircuit

Geavanceerd, snel en functioneel trainen!

Maak kennis met de nieuwe manier van sporten: het revolutionaire BIOCIRCUIT™. De trainingen zijn effectief en op maat gemaakt waardoor je altijd met een training bezig bent die bij jou past. BIOCIRCUIT™ van Technogym is zo een geavanceerd fitnessconcept dat een gepersonaliseerde en efficiënte trainingservaring biedt. Het systeem voegt kracht- en cardiotraining samen in één circuit. Hiermee bieden wij jou persoonlijke, gemakkelijke en geavanceerde fitness aan, op elk gewenst niveau.

bcd

jij kunt het!

Gestructureerd sporten op jouw niveau!

Op het BIOCIRCUIT™ maak je gebruik van je persoonlijke BCD-sleutel waar jouw trainingsgegevens op staan. Tijdens een eerste instructieles slaan wij al jouw persoonlijke trainingsgegevens op. Dit betekent dat we per apparaat het juiste gewicht en de juiste instellingen vastleggen. Na het invoeren van je persoonlijke gegevens en fitnessdoelen, leidt de informatie op je sleutel je langs een reeks oefeningen op verschillende fitnessapparaten. De weerstand en instellingen worden automatisch aangepast wanneer jij tijdens je training vorderingen maakt of juist even gas terugneemt.

 

De oefeningen zijn gericht op het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en cardiovasculaire conditie. Tijdens de training volg je je prestaties in realtime waardoor je directe feedback krijgt. Bovendien zijn de oefeningen en apparaten erop gericht dat je je spiergroepen excentrisch traint. Zowel bij het aantrekken als bij het laten zaken van de gewichten zijn je spieren optimaal voor jou aan het werk.

Impressie Biocircuit

Voordelen

Kom vandaag nog in actie! Zet die eerste stap naar een fitter en gezonder leven. Word lid van BCD en ervaar zelf de beste versie van jezelf!

BIOCIRCUIT™? Precies voor jou!

Wil jij lekker sporten en fitnessen? Maar vind je het een stap om fitnessapparaten te gaan gebruiken? Of vind je het lastig structuur te vinden in al het aanbod? En heb je eigenlijk niet zoveel tijd maar zou je wel optimaal willen trainen? Dan is het BIOCIRCUIT™ iets voor jou. Deze speciale plek binnen BCD biedt een unieke mogelijkheid om jouw lichaam gezonder, fitter en sterker te maken. En dat binnen een gestructureerd plan, waarbij jij snel en effectief de juiste spiergroepen traint. Bel of kom langs voor het plannen van een proefles.

Snel een betere conditie

In slecht twintig minuten train jij al je belangrijke spiergroepen.

Trainen met structuur

De hedendaagse fitnesstoestellen trainen jouw spieren effectief en geavanceerd.

Geavanceerde techniek

De hedendaagse fitnesstoestellen trainen jouw spieren effectief en geavanceerd.

Geavanceerde apparaten

Dit is het BIOCIRCUIT™!

Programma & aanbod

Fitness

Word de fitste versie van jezelf met onze nieuwste apparatuur...

Jeugd & selecties

Tussen de twee en vijftien jaar? Doe mee aan sportactiviteiten speciaal voor jou…

Yoga

Kom tot jezelf tijdens een van onze yogasessies. Rustgevend en ontspannend…

Groepslessen

Sportieve prestaties, gedeelde motivatie en een gezellige sfeer beleef je in onze groepslessen…

Spinning

Werk aan je conditie en kom in topvorm in onze spinningslessen…

Sauna

Heerlijk warm ontspannen na een lekkere workout. Kosteloos te gebruiken…

Biocircuit

Effectief, op maat gemaakt en helemaal passend bij jouw trainingsdoelen…

BCD activiteiten

Altijd de sportiefste én leukste activiteiten, het hele jaar door…

BCD-Café

Gezellig nazitten
met sportmaatjes 
en andere bekenden.

Mijn BCD-app

Maak gebruik van onze handige nieuwe app

Aanmelden, bijhouden en altijd op de hoogte blijven. Met onze handige app weet je altijd waar je aan toe bent. Bekijk beschikbare lessen en meld je online aan. Snel, eenvoudig en handig.