Jeugd en selecties

Dansen, springen
en veel plezier!

Houd jij van bewegen én van muziek? Dan houd je vast en zeker ook van dansen! Bij BCD kunnen dansers en danseressen al vanaf de leeftijd van twee jaar meedoen aan verschillende soorten dansen. Dat betekent dat je je kunt opgeven voor acrodans, moderne dans of streetdance. Ook zijn er selectiegroepen die meedoen aan wedstrijden in Nederland en soms in het buitenland. Om daaraan deel te nemen, moet je een speciale auditie doen. Je krijgt dan te horen of je al dan niet door bent voor een selectiegroep. 

 

Maar weet je? Meedoen is belangrijker dan winnen en plezier staat altijd voorop! En dát we plezier hebben, laten we meerdere keren per jaar zien in speciale uitvoeringen die vaak in theater De Lawei plaatsenvinden. In welke groep je ook danst, welk niveau je ook hebt: van dansen word je blij. En het is sowieso heel goed dat jij lekker beweegt na een dag in de schoolbanken… Dans je met ons mee?

bcd

jij kunt het!

Dans jij met ons mee?

Wil je lekker bewegen op muziek en ondertussen sportief bezig zijn én aan je conditie werken? Dan hebben wij verschillende dansgroepen waaraan je kunt meedoen. Bekijk hieronder het aanbod. Kom gezellig langs, kom in beweging en ontmoet leeftijdgenoten met dezelfde interesses!

JIJ KUNT HET!

Kom vandaag nog in actie! Zet die eerste stap naar een fitter en gezonder leven. Word lid van BCD en ervaar zelf de beste versie van jezelf!

Feel the rhythm!

Kom in beweging en kom dansen bij BCD! Wanneer jij in beweging komt, krijg je een gezonder, fitter en sterker lichaam. Maar niet alleen dat. Je merkt al snel dat ook je geest een echte oppepper krijgt, helemaal wanneer je lekker danst op bijpassende opzwepende, emotievolle, meeslepende, coole of hippe muziek. Een heerlijk positieve boost!

Dansen is veel meer dan een uurtje sportief bezig zijn. Want tijdens de lessen met jouw favoriete dansgroep kom je natuurlijk ook veel leeftijdsgenoten tegen. Je maakt vriendinnen en vrienden en samen werk je aan de leukste choreografieën. Van tijd tot tijd mag je jouw dans ook nog eens aan publiek laten zien. Tijdens een mooie uitvoering in de winter- of zomerperiode. Kom en dans met ons mee!

Coole muziek

Lekker bewegen op de nieuwste nummers van bekende popartiesten.

Word (fit)ter

Na schooltijd lekker bewegen en tegelijk ontspannen.

Maak nieuwe vrienden

Kom gezellig langs! BCD is ook een plek om nieuwe vrienden te maken.

Neem hier een kijkje!

Dans je met ons mee?

Programma & aanbod

Fitness

Word de fitste versie van jezelf met onze nieuwste apparatuur...

Jeugd & selecties

Tussen de twee en vijftien jaar? Doe mee aan sportactiviteiten speciaal voor jou…

Yoga

Kom tot jezelf tijdens een van onze yogasessies. Rustgevend en ontspannend…

Groepslessen

Sportieve prestaties, gedeelde motivatie en een gezellige sfeer beleef je in onze groepslessen…

Spinning

Werk aan je conditie en kom in topvorm in onze spinningslessen…

Sauna

Heerlijk warm ontspannen na een lekkere workout. Kosteloos te gebruiken…

Biocircuit

Effectief, op maat gemaakt en helemaal passend bij jouw trainingsdoelen…

BCD activiteiten

Altijd de sportiefste én leukste activiteiten, het hele jaar door…

BCD-Café

Gezellig nazitten
met sportmaatjes 
en andere bekenden.

Mijn BCD-app

Maak gebruik van onze handige nieuwe app

Aanmelden, bijhouden en altijd op de hoogte blijven. Met onze handige app weet je altijd waar je aan toe bent. Bekijk beschikbare lessen en meld je online aan. Snel, eenvoudig en handig.