Logo here

Vrije fitness

Je wilt fitter, sterker, slanker of vitaler worden? Dan is fitness bij BCD iets voor jou!
Onze ruime fitnesszaal met up-to-date trainingsfaciliteiten is geschikt voor zowel beginnende als ervaren sporters. De gemoedelijke sfeer zal ervoor zorgen dat je je hier prima thuis voelt.

Persoonlijke begeleiding 

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde instructeurs.
Binnen het team is daarnaast specialistische kennis op het gebied van:

Ook hebben wij veel ervaring met het begeleiden van diverse doelgroepen:

 • Alle leeftijdscategorieën (vanaf 12 jaar tot 90+)
 • Minder valide sporters
 • Wedstrijdsporters
 • Starten met sporten na een revalidatietraject
 • In beweging komen bij een burn-out
 • Fitness tijdens de zwangerschap

Een persoonlijke benadering

Ieder mens is uniek. Uit ervaring weten wij dat ieder lichaam anders reageert op training.Om je doelen te bereiken is een persoonlijke benadering dus essentieel. Bij BCD staan altijd voldoende instructeurs in de zaal die je graag helpen.

Je traint altijd met een trainingsprogramma op maat, opgesteld op basis van je huidige niveau en eventuele blessures/beperkingen. De instructeur zal je advies geven op het gebied van leefstijl, trainingsintensiteit, variatie en frequentie.

MyWellness: weet hoe je traint

Tijdens en na je trainingen staat MyWellness van Technogym tot je beschikking. Dit computersysteem + bijbehorende “TGS-sleutel/BCD-toegangssleutel” ondersteunt je bij het uitvoeren van je trainingsprogramma en houd je vorderingen bij.

Wil je altijd en overal toegang tot je trainingsgegevens? Geen probleem! Download onze gratis app en bekijk je programma en resultaten waar en wanneer je maar wilt. Bekijk hier de videohandleiding van onze app: MIJN BCD.

Fitness voor jeugdleden

Jeugdleden vanaf 12 jaar mogen bij ons in de vrije fitnesszaal trainen. Echter kan dit alleen onder een aantal voorwaarden:

 • 12/13 jarigen: trainen altijd onder begeleiding van een volwassenen (18+) en hebben een trainingsschema op de BCD-toegangssleutel staan. Dit trainingsschema is gemaakt door één van onze fitnessinstructeurs. Het trainen in de Performance Zaal is niet toegestaan.
 • 14/15 jarigen: mogen zelfstandig trainen, maar zijn verplicht hun trainingsschema op de BCD-toegangssleutel te volgen en mogen niet in de Performance Zaal trainen. Het trainingsschema is gemaakt door één van onze fitnessinstructeurs.

Performance Zaal

Heb je al wat meer fitnesservaring? Dan is onze Performance Zaal een leuke nieuwe uitdaging. In deze zaal staat krachttraining centraal en zijn alle attributen aanwezig voor een gevarieerde en uitdagende training! Naast de fitnessinstructeurs, die altijd voor je klaarstaan voor begeleiding, zorgen de fanatieke leden onderling ook voor een uitstekende en sportieve sfeer. Om de veiligheid en gezondheid van onze jeugdleden te waarborgen is de zaal alleen toegankelijk voor de leden van 16 jaar en ouder.

Introductie training

Enthousiast geworden? Ga dan onder begeleiding van één van onze instructeurs een uurtje in de zaal aan de slag.

Kennismaken, ervaren en sfeer proeven? Je bent van harte welkom! Neem voor het maken van een afspraak wel eerst even telefonisch contact met ons op, zodat we altijd weten dat er een instructeur tijd voor je heeft.

Wat heb ik nodig tijdens de fitnesstraining?

 • Makkelijk zittende sportkleding, waarbij het dragen van een T-shirt met mouwen verplicht is. Het dragen van hemdjes is in de fitnesszaal niet toegestaan.
 • Schone binnenschoenen
 • Drinken; bidon of flesje gevuld met water of iets anders
 • Schone handdoek

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief


Logo here