Logo here

Ervaringen van onze klanten

Verschillende klanten van Leefstijl Compleet hebben hun ervaring op papier gezet.

Bettina van Rixel

Leefstijl Compleet: een levensstijl met vele mogelijkheden! Al een langere periode zat ik met mezelf in de knoop. Ik werd steeds zwaarder en zwaarder en kreeg allerlei vage klachten; vermoeid, tintelingen, onrustig slapen, piekeren, zweten en vooral heel ontevreden zijn. Ik gaf de overgang de schuld. Gelukkig heb je altijd een keuze en in maart 2017 heb ik mij aangemeld bij Leefstijl Compleet.

Ik heb zoveel geleerd! Over keuzes maken, voeding, bewegen, voel me fitter en zit zoveel lekkerder in mijn vel en veel van de vage klachten zijn weg. Leefstijl Compleet biedt een programma op maat, op jou afgestemd, op je lijf en je doelen. In totaal ben ik nu 20 kilo afgevallen, een prachtig resultaat, maar vooral voel ik me prettig en gezond en deze levensstijl past helemaal bij mij. Je leert keuzes maken, te variëren en vooral ervan te genieten. Complimentjes ontvangen vind ik nog moeilijk, mijn zelfbeeld klopt nog niet, dat is ook een proces. En ook daarin krijg ik alle ruimte en ondersteuning in van het fantastische team van BCD. Ik heb nu al even niet meer op de weegschaal gestaan en dat voelt goed. Ik voel hoe ik me voel, gezond en vooral heel tevreden.

Jannie Nijboer

Tijdens het sporten werd ik door Joke, mijn coach van Leefstijl Compleet, gevraagd om mijn ervaring op te schrijven. Daar heb ik ja op gezegd, dus nu in de pen. Ik zal me even voorstellen: ik ben Janny Nijboer, 71 jaar en woon in Drachten. Ik ben altijd zeer actief bezig, wandelen met de Friese stabij, spinning, aqua jogging, fitness en Salsa Solo dansen. Ondanks al deze activiteiten kwamen er toch nog steeds meer kilo’s bij. Toen ik mijn frustratie tegen Joke uitsprak gaf ze me gelijk zoveel prikkels dat ik meteen een afspraak voor Leefstijl Compleet heb gemaakt.

Tijdens het intakegesprek bleek al snel waar een cruciaal punt zat: mijn sociale leven, vele bezoekjes, groepsuitjes, een beloning na een wandeltocht. Daar viel de winst te behalen, Door op te schrijven wat ik at en ook waar ik keurig voor bedankte (koek, gebakjes, toetjes) ben ik nu inmiddels 8 kilo kwijt. Ik kan me wekelijks laten wegen bij BCD en dat stimuleert enorm. De persoonlijke aandacht die ze voor je hebben, hierdoor kan ik doorgaan.

Mijn ervaring is dat het geen afzien is, maar goed voor jezelf zorgen door bewust te kiezen en lekker te eten. Zorg goed en met respect voor jezelf, je voelt je hier prima bij, het kan met de adviserende en stimulerende begeleiding van Leefstijl Compleet.

Aatje Hut

Ik wilde graag wat kilo’s kwijt en had juni 2017 het eerste intakegesprek bij Leefstijl Compleet. Er werd heel goed uitgelegd wat de werking van teveel suiker kan doen en wat toegevoegde suiker doet voor je bloedsuikerspiegel. Met veel advies, tips en recepten ben ik maar gelijk begonnen en mijn man doet met mij mee. Dankzij de goede begeleiding ben ik in 5,5 maand 4 kilo lichter en 6 cm van mijn taille kwijt. Ik voel me veel beter en fitter en ben zeer tevreden met mijn nieuwe leefstijl. Ik kan het iedereen aanraden!

Annet Boltendal

Mijn ervaring met Leefstijl Compleet is ronduit geweldig! Aangezien ik al veel diëten heb geprobeerd, was er niet één waar ik baat bij had. Toen kwam ik in aanraking met Leefstijl Compleet.

Gezonde voeding, lekker en gezond met veel variatie. Ik vond het helemaal niet moeilijk om vol te houden en mede door de begeleiding van Joke en Miranda en de heerlijke recepten, is het mij gelukt om in 3 maanden 7 kilo af te vallen. Ik voel mij heel erg goed en ga zeker door met deze leefstijl.

Jettie Veltman

Op 12 november 2015 had ik een intakegesprek bij Joke van Sloten van Leefstijl Compleet. We hebben doorgenomen wat ik eet en drink op een dag en direct kreeg ik alternatieve suggesties. Ik had geen tijd om voor mezelf andere maaltijden klaar te maken dan voor mijn gezin, daarom heb ik praktische tips gekregen die makkelijk toepasbaar zijn voor mij.

Voorheen sportte ik altijd al eens per week en dit ben ik zo blijven doen.
Eind maart 2016 was ik 10 kilo lichter, ongelooflijk! Tussendoortjes met veel suiker zijn vervangen door gezondere maar tevens lekkere alternatieven. Het vergt natuurlijk ook discipline, maar toen ik door had dat het effect had, kreeg ik de positieve drive om door te gaan. In het weekend mocht ik van mezelf ’s avonds gewoon een wijntje en wat nootjes, anders hield ik het niet vol. Ik was erg sceptisch van te voren en dacht misschien 2 of 3 kg af te vallen, des te blijer ben ik nu met dit resultaat!

Henk Gomis

Sinds november 2015 begeleidt Miranda de Graaf van Leefstijl Compleet mij in de verandering van mijn leefstijl in combinatie met bewegen.
Ik voel me geweldig en fit. Ik ben veel vet kwijt geraakt over mijn hele lichaam en, wat nog beter is, de vetophoping rondom mijn organen is sterk verminderd! Dit is mij gelukt doordat Miranda mij adviseert wat ik wel en niet kan eten. De inname van koolhydraten is verminderd, ik eet en sport anders, minder eenzijdig. De combinatie van kracht-, duurtraining en voeding heeft mij veel gebracht!

Jeltsje Westerhuis

Ook ik vond dat er wel wat kilo’s af konden, maar ik ben niet iemand die ingewikkelde diëten gaat maken en dan voor mijn gezin nog iets anders te koken. Na het lezen van de folder van Leefstijl Compleet, had ik het idee dat dit wel iets voor mij was. Ik heb een afspraak gemaakt bij Joke en heb allerlei tips en recepten meegekregen hoe ik het beste kon gaan eten. Zij gaf een duidelijke uitleg hoe je lichaam omgaat met suikers en hoe je bloedsuikerspiegel hierop reageert. Ik ben vol goede moed begonnen en het gaat uitstekend! Gemakkelijk vol te houden en ik had niet verwacht dat ik in zo’n korte periode al zoveel kilo’s kwijt kon raken. Ik heb totaal geen behoefte meer aan zoetigheid en heb veel meer energie gekregen. De begeleiding van Joke is goed, ik krijg genoeg tips waar ik iets mee kan en elke week even op de weegschaal staan. Het creëren van een gezondere leefstijl bij Leefstijl Compleet is niet moeilijk en gemakkelijk vol te houden.

Froukje Opheikens

In januari 2016 ben ik begonnen met sporten om aan mijn conditie te werken die slecht was na jaren niks doen, met als bijkomende gedachte om af te vallen. De conditie ging goed, maar ik viel niks af! Na een intakegesprek met Joke en de aanbevelingen voor gezond leven en de juiste mindset, ben ik gaan afvallen. Dankzij jullie positieve stimulans en begeleiding ben ik na bijna 9 maanden 12 kilo lichter en ik voel me prima en fit. Het ging tot mijn verbazing heel gemakkelijk! Ik had dit zonder de uitstekende en positieve begeleiding van jullie (Joke en Miranda) niet gered. Dus dames, mijn dank voor jullie waardevolle en positieve begeleiding!

Baukje Veenstra

Mijn reis op weg naar een gezonde leefstijl.  Mede dankzij de goede en fijne begeleiding van Leefstijl Compleet ga ik sinds enkele maanden lichter door het leven. Door mijn gewichtsafname zie ik er niet alleen beter is, wat belangrijker is: ik voel mij stukken beter, gezonder en fitter. Sinds 1,5 jaar was ik al bezig om mijn leven in balans te krijgen, vele facetten van een gezonde leefstijl had ik al ingepast in mijn leven. Een goede balans tussen in- en ontspanning, minder koffie drinken, meer water drinken, grenzen bewaken en werken aan een gezond slaappatroon. Desondanks voelde ik mij niet fit en vitaal. Ik besefte dat mijn voedingspatroon de laatste etappe moest zijn.

De kracht van Leefstijl Compleet vind ik, dat naast de goede begeleiding, kennis en vriendelijke mensen, de nadruk niet ligt op gewicht maar juist op gezondheid. Leefstijl Compleet is laagdrempelig, je kunt voor het sporten wegen en je krijgt een sportprogramma op maat. Al met al kan ik, 1 jaar later, volmondig zeggen dat ik blij en tevreden ben met mijzelf en mijn nieuwe leefstijl. Ik ben enthousiast over gezond leven en zou een ieder die weet dat het anders moet of kan, aan willen moedigen om eerlijk naar jezelf te zijn en stappen te zetten. Niet omdat het moet, maar omdat jij het meer dan waard bent!

Griet van den Berg

In september 2015 ben ik begonnen bij Leefstijl Compleet in BCD. Ik wilde iets aan mijn voeding veranderen, vandaar de stap naar Leefstijl Compleet. Met advies en begeleiding van Joke is mij dat gelukt. Ik heb bereikt wat ik wilde en voel me hier goed bij. Door gezonde voeding te kiezen en te sporten krijg je een andere kijk op je leefstijl. Bij Leefstijl Compleet krijg je voldoende advies, leuke recepten en tips. Ik ga hier zeker mee door, een aanrader. “Eet gezonder, niet minder”.

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief


Logo here