Logo here

Consulten & Tarieven

Kennismakingsgesprek ( max. 10 min)~ GRATIS

Tijdens dit geheel vrijblijvende gesprek maak je kennis met de gewichtsconsulent en kun je kort je probleem aangeven, ook worden kort de wensen en verwachtingen besproken.

Intake (50 minuten) ~ €70,-

Tijdens de intake wordt je probleem, huidige leefpatroon, wensen en verwachtingen besproken. Er zullen een aantal lichaamsmetingen (o.a. lengte, gewicht, tailleomvang en vetpercentage) gedaan worden. Er worden realistische en haalbare doelen gesteld om te kunnen werken aan een gezonde leefstijl. Je krijgt tips en trucs en een advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie. Dit wordt besproken tijdens het vervolgconsult.

Vervolgconsult (20 min.) ~ €30,-

Tijdens dit consult wordt de voortgang besproken. Indien nodig wordt het advies aangepast zodat de veranderde leefstijl ook op langere termijn haalbaar blijft. Ook zullen er weer een aantal lichaamsmetingen gedaan worden.

Leefstijlconsult (35 min.) ~ €45,-

Je hebt een eenmalig advies nodig. Na een aantal lichaamsmetingen worden er tips en trucs gegeven en een advies m.b.t. voeding en/of sporten.

Let op!

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Wanneer een afspraak niet tijdig afgezegd wordt, zijn wij genoodzaakt 75% van de afspraak in rekening te brengen! Afzeggen van een afspraak kan alleen door het sturen van een e-mail naar: leefstijlcompleet@mijnbcd.nl.

Vergoeding zorgverzekering

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding van een BGN-gewichtsconsulent.
Kijk in de voorwaarden van je zorgverzekering of jij ook hiervoor in aanmerking komt.

Voor vragen en/of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Joke van Sloten (leefstijlcompleet@mijnbcd.nl).

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief


Logo here