Logo here

Preventiecentrum

Bewegingscentrum Drachten is een Fit!vak Preventiecentrum.

Als Fit!vak Preventiecentrum gaan we een stapje verder dan de reguliere dienstverlening en zijn we optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen zoals diabetes en obesitas veilig en effectief te begeleiden en trainen. Onze instructeurs zijn opgeleid naar het hoogste kennisniveau en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn.

Kortom; bij ons op een verantwoorde manier trainen onder persoonlijke en professionele begeleiding. Hierbij gaan we uit van realistische doelen en trainingsprogramma’s in een omgeving waar je jezelf kan zijn. Goed advies en persoonlijke aandacht staan centraal.

Wij hanteren een multidisciplinaire aanpak. Met welke disciplines je te maken krijgt hangt af van het ziektebeeld, referentiekader, motivatie en perspectief. De aanwezige disciplines bij Bewegingscentrum Drachten:

  • Beweegcoaches Fitness & Leefstijl
  • Bewegingsdeskundigen (pre)diabetes, niet aangeboren hersenletsel
  • Personal Trainers
  • Voedingscoaches
  • Fysiotherapeuten
  • Begeleiding groepsactiviteiten
  • Medisch specialisten

FITNED

FITNED is HET Europese kwaliteitsregister voor fitnessprofessionals. In Nederland wordt dit register beheerd door onze brancheorganisatie Fit!vak.

Kwaliteit zal het verschil gaan maken in de fitnessbranche. Steeds meer zorgverzekeraars, overheden, bedrijven en andere instellingen willen alleen nog maar samenwerken met fitnesscentra die garant staan voor kwaliteit (FITNED).

Onze instructeurs zijn geregistreerd op fitned.nl.
Dit betekent dat onze instructeurs de juiste competenties en kwalificaties hebben om het beroep van gekwalificeerde trainer in de fitnessbranche veilig en effectief uit te oefenen. Hiermee behoren zij tot de best opgeleide instructeurs in Nederland en daar zijn we trots op!

 

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief


Logo here