FITNED

BEWEGINGSCENTRUM DRACHTEN WERKT MET
FITNED GECERTIFICEERDE TRAINERS!

FITNED is HET Europese kwaliteitsregister voor fitnessprofessionals en in Nederland wordt dit register beheerd door onze brancheorganisatie Fit!vak. Onze fitnessinstructeurs zijn dan ook als één van de eersten in Noord Nederland geregistreerd in FITNED. Een feit waar we trots op zijn!

Wat betekent de registratie in FITNED?

Dat onze instructeurs de juiste competenties en kwalificaties hebben om het beroep van gekwalificeerde trainer in de fitnessbranche veilig en effectief uit te oefenen. Wij voldoen hiermee aan de gestelde criteria en je kunt dit herkennen aan de FITNED deursticker.

Waarom hebben we ons geregistreerd in FITNED?

Onze instructeurs behoren tot de best opgeleide instructeurs in Nederland en daar zijn we trots op. Daarbij vinden wij als Bewegingscentrum Drachten, dat kwaliteit voorop staat en dit willen we graag uitstralen. Kwaliteit zal het verschil gaan maken in de fitnessbranche. Steeds meer zorgverzekeraars, overheden, bedrijven en andere instellingen willen alleen nog maar samenwerken met fitnesscentra die garant staan voor kwaliteit (FITNED).

Kunnen alle instructeurs en trainers zich inschrijven in FITNED?

Alleen instructeurs die een aantoonbaar en overtuigend bewijs van hun vakbekwaamheid hebben en een officieel diploma van Fit!vak kunnen tonen, mogen zich registreren bij FITNED.

Fit!vak

Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra in Nederland. Fit!vak ontwikkelt, coördineert en examineert de erkende opleidingen op het gebied van management en fitness. Bij Fit!vak zijn momenteel bijna 900 sport- en bewegingscentra aangesloten, verspreid over heel Nederland. Fit!vak is daarmee de krachtigste en grootste speler in de Nederlandse fitnessbranche.

Klik op het onderstaande logo om daar te gaan naar FITNED.nl of Vind Fitness

logo FITVAK Preventiecentrum-grijs_hr

 

Logo keurmerk Meet me @ the gym