Kinderoppas

Graag willen sporten, lekker de tijd voor jezelf willen nemen en even ontspannen, maar je zit met kleine kinderen thuis? Dat hoeft nu geen reden meer te zijn om thuis te blijven. Bewegingscentrum Drachten biedt namelijk drie ochtenden in de week kinderoppas aan. Heerlijk nu hoef je zelf geen oppas meer te regelen!

In de speciaal ingerichte ruimte hebben de kinderen voldoende ruimte en speelgoed om zich te vermaken terwijl u aan het sporten bent. Bianca Sibrandi is een prima oppasmoeder, die je kinderen goed in de gaten houdt, terwijl jij lekker aan het sporten bent.

Bianca is op dinsdag-, woensdag- en vrijdagmorgen van 08:45 – 11:15 uur aanwezig. Wil je gebruik maken van de kinderoppas? Meld je dan aan via onze app; Mijn BCD. We werken met 2 groepen: kinderoppas van 08:45 – 10:00 uur en van 10:00 – 11:15 uur. Je kind kan dan voor één van beide uren opgegeven worden. Per uur kunnen er maximaal 6 kinderen terecht bij Bianca. Belangrijke informatie voor Bianca is de leeftijd en of er nog bijzonderheden zijn, waar we extra op moeten letten. Deze informatie kan doorgegeven worden bij de eerste keer. Het gebruik van de kinderoppas is bij het abonnement inbegrepen.

Tijdens de schoolvakanties, feestdagen en in de maanden juli & augustus is er geen kinderoppas!

Kinderoppas 1

Kinderoppas 2