Lees hier alle informatie over de uitvoering op zaterdag 8 juli a.s.

Kaartverkoop

A.s. maandag 5 juni start de kaartverkoop aan de balie van Bewegingscentrum Drachten. Kaartjes zijn €5,- per persoon per voorstelling. Wees er snel bij, want op = echt op.

Datum & voorstellingen

Dit jaar zal de uitvoering op zaterdag 8 juli a.s. plaatsvinden in De Lawei en er zijn 3 voorstellingen. Twee middagvoorstellingen (13:30 & 16:00 uur) en een avondvoorstelling (19:30 uur).

Voorstelling 1 – 13:30 uur (aanwezig 12:30 uur)

Hierin dansen de volgende groepen:

 • Iedereen tussen de 2 en 9 jaar
 • Selectiegroepen: BCD Mini Stars en BCD Dance Girls

Om 12:30 uur gaat de artiesteningang open. De deelnemers die in deze voorstelling dansen, moeten dan aanwezig zijn en dus via de artiesteningang naar binnen komen. Deze ingang zit links van de hoofdingang. Deelnemers kunnen dan gelijk doorlopen naar hun eigen kleedkamer. Hier worden ze opgewacht door groepsbegeleidsters. De zaal gaat om 13:15 uur open voor publiek. Na de voorstelling kunnen de deelnemers opgehaald worden bij de artiesteningang.

Voorstelling 2 – 16:00 uur (aanwezig 15:00 uur)

Hierin dansen de volgende groepen:

 • Iedereen tussen de 10 en 13 jaar
 • Modern Jazz 14/15 jaar (Martin)
 • Selectiegroepen: BCD Queen B, Dance For Joy, BCD Showtime, The Fresh Ones en Demoteam BCD

Om 15:00 uur gaat de artiesteningang open. De deelnemers die in deze voorstelling dansen, moeten dan aanwezig zijn en dus via de artiesteningang naar binnen komen. Deze ingang zit links van de hoofdingang. Deelnemers kunnen dan gelijk doorlopen naar hun eigen kleedkamer. Hier worden ze opgewacht door groepsbegeleidsters. De zaal gaat om 15:45 open voor publiek. Na de voorstelling kunnen de deelnemers opgehaald worden bij de artiesteningang.

Voorstelling 3 – 19:30 uur (aanwezig 18:45 uur)

Hierin dansen de volgende groepen:

 • Iedereen vanaf 14 jaar en ouder (m.u.v. Modern Jazz 14/15 jaar)
 • Volwassen moderne dansgroepen
 • Streetdance volwassenen
 • Zumbagroep
 • Verrassingsact
 • Selectiegroepen: BCDominate, BCD Repeat, The Unity en Demoteam BCD

Om 18:45 uur gaat de artiesteningang open. De deelnemers die in deze voorstelling dansen, moeten dan aanwezig zijn en dus via de artiesteningang naar binnen komen. Deze ingang zit links van de hoofdingang. Deelnemers kunnen dan gelijk doorlopen naar hun eigen kleedkamer. Hier worden ze opgewacht door groepsbegeleidsters. De zaal gaat om 19:15 open voor publiek.

Thema

Het thema van de uitvoering is dit jaar een reis door de tijd. We nemen je mee vanaf de jaren 30. Van rock en roll tot de eerste maanlanding, van gabbers tot madonna. Kortom een veelzijdige show die je moet komen bekijken!

Kleding

Bekijk hier welke kleding je draagt tijdens de uitvoering.

 

We zien jullie graag bij: BCD reist door de tijd!