Leefstijl Compleet

Nieuw bij Bewegingscentrum Drachten: Leefstijl Compleet!

400dpiLogoCropped

Al meerdere pogingen gedaan om af te vallen? Wil je een paar kilo kwijt, maar lukt dat niet? Gezonder willen eten, maar kun je de verleiding niet weerstaan? Kortom, een helpende hand nodig om een gezonde leefstijl te creëren? Dan ben je bij Leefstijl Compleet op het juiste adres!
Een veranderende leefstijl is vaak erg lastig, omdat je lichaam gewend is aan je huidige voedings- en beweegpatroon.
Een gezonde leefstijl resulteert in een gezond lichaam.

Onze werkwijze

  • Geen calorieën tellen
  • Persoonlijk advies over voeding en beweging
  • Stimulatie en motivatie als het even niet lukt
  • Balans tussen gezond en genieten
  • Balans in voeding en beweging
  • We helpen je slimmere keuzes maken

Voor wie?

Als gewichtsconsulent begeleiden wij gezonde volwassenen die iets willen veranderen aan hun leefstijl of meer willen weten over voeding. Voorlichting speelt dan ook een grote rol; je kennis over voeding en over het nut van bewegen wordt vergroot zodat dit toegepast kan worden in je eigen leefstijl.

Om een afspraak te maken bij Leefstijl Compleet hoef je geen lid te zijn van Bewegingscentrum Drachten. Leefstijl Compleet is voor iedereen toegankelijk!

Beweegadvies

Naast een voedingsadvies kun je bij ons ook terecht voor een advies op het gebied van sporten en bewegen. Wij maken voor jou een persoonlijk trainingsprogramma om jouw doel te behalen.

Wist je dat?

  • Een gezonde leefstijl een verminderende kans geeft op o.a.: hart- & vaatziekten, gewrichtsklachten en overgangsklachten
  • Diabetes Mellitus type 2 voorkomen kan worden door een gezonde leefstijl
  • Een kleine aanpassing in je leefstijl kan al grote gevolgen hebben voor je gezondheid

Consulten

Leefstijl Compleet biedt verschillende consulten aan. Zo kun je zelf bekijken welk consult het beste bij je past. Kom je er zelf nog niet helemaal uit, maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek en bepaal samen met de gewichtsconsulent je plan van aanpak. Download hier onze tarieven.

Waarom een BGN-consulent?

Leefstijl Compleet is aangesloten bij de BGN: Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Een BGN-gewichtsconsulent begeleid gezonde mensen met gewichtsproblemen en is geen diëtist. Is de oorzaak van je overgewicht medisch of psychisch of is er sprake van extreem overgewicht, dan verwijst de consulent je door.

Vergoeding zorgverzekering

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding van een BGN-gewichtsconsulent.
Kijk in de voorwaarden van je zorgverzekering of jij ook hiervoor in aanmerking komt.

Voor vragen en/of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Miranda de Graaf of Joke van Sloten (leefstijlcompleet@mijnbcd.nl).

Ervaringen van onze klanten

Verschillende klanten van Leefstijl Compleet hebben hun ervaring op papier gezet.
Via de link: Ervaringen van onze klanten kun je de succesverhalen lezen.